slinger lichtblauw

Toch sta je nog steeds overeind

Want jij bent een superouder.

Niet altijd super zen, maar je regelt het allemaal wel. En je kinderen zijn fantastisch. Grappig, aangekleed (bonuspunten voor aangekleed) en lief. Soms minder lief, maar dat is normaal.

Toch?

Wat is eigenlijk normaal?

Is het normaal dat ze bijna vijf is en zes keer per nacht uit bed klimt?

Want je hebt álles geprobeerd. Belonen bij een goede nacht. Negeren. De wacht houden voor de deur. Een strak ritueel richting bedtijd aan houden. Consequent terug in bed leggen. Maar zij houdt het gewoon langer vol.

Zijn die gebroken nachten schadelijk? Krijgt ze daar later last van?

Hoe lang kan je kind eigenlijk zonder groenten? En is hij te verlegen? Is dat erg?

happy family jij bent een superouder

Dit kun je bij ons verwachten

Maatwerk

Maatwerk afgestemd op jouw vragen en gezin

Luisterend oor

Een luisterend en bemoedigend oor (vier stuks maar liefst)

Resultaatgericht

Want kletsen kun je ook met je buurvrouw

Eerlijkheid

Eerlijke en wetenschappelijke feedback (vanuit het hart)

Huilen mag

Huilen mag, lachen ook (het is de jaren tachtig niet)

7 online sessies

In totaal 7 online sessies van elk 60 minuten (via Zoom)

Afgestemd

De frequentie stemmen we in overleg af op de mogelijkheden van jou en je gezin

Tussentijds contact

Tussentijds mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail en WhatsApp

Snel van start

Je kunt binnen 2 weken na de kennismaking met ons aan de slag

Zo werkt bewust ouderschap

Als je voelt dat de adviezen die je online vindt of die je omgeving geeft niet goed genoeg werken, kan je er ook voor kiezen om te leren vertrouwen op jezelf. Daar help je niet alleen je kind mee, maar jezelf ook.

Dat vraagt wel om een andere manier van denken, maar dan heb je het internet ook niet meer nodig als je weer eens diep naar je buik probeert te ademen om een woede-uitbarsting te voorkomen.

Want als je jezelf beter begrijpt, krijg je ook meer houvast om vanuit rust naar het gedrag van je kind te kijken. Waardoor je beter snapt wat er bij je kind gebeurt.

Zodat jullie niet alleen dichter bij elkaar komen, maar je ook beter aanvoelt wat je kind nodig heeft. En zelf meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Beeld je eens in hoe vaak je kunt gaan hardlopen!

(Sorry we spelden ‘slaap pakken’ verkeerd, denk aan alle extra uren slaap die je kunt pakken)

happy family nora krabbendam
happy family scheiding wit en oranje

Heerlijk, levert het verder nog iets op?

Zeker!

Minder strijd en meer dagen waar je lekker zen doorheen beweegt. Samen met een kind dat zichzelf goed kent, niet in de war raakt van zijn eigen emoties en daardoor stevig in zijn schoenen staat.

Ook als het buiten regent (of binnen figuurlijk stormt).

Hoe je daar komt, leren we je in ons 1-op-1 traject.
De investering voor het complete traject is €1397,- incl. BTW.

Geïnteresseerd? Plan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie zijn wij

Hi, Nora en Lian hier!

We zijn opgeleid als psycholoog en orthopedagoog, maar weten als mens ook dat niet alles altijd loopt zoals je het in een boekje leest. Of op papier had bedacht. Helemaal niet erg, vinden wij. Dus vertel ons vooral waar je tegenaan loopt, want we willen je graag leren kennen.

Na bijna negen jaar in de jeugdzorg gewerkt te hebben, weten we dat we overal een oplossing voor kunnen vinden. En dat we dat het liefst samen met nieuwsgierige ouders doen die graag iets willen leren en ook eerlijk naar zichzelf durven te kijken.

Niet omdat er nou echt iets gigantisch mis gaat. Maar omdat je denkt dat het ook leuker kan.

happy family nora en lian

Veelgestelde vragen

We dragen geen geitenwollensokken en je hoeft niet vegan te zijn om iets aan ons 1:1 traject te hebben. We houden van resultaat en hebben het traject zo opgebouwd dat je alles direct kunt toepassen. Maar we vragen je wel om ook eerlijk naar jezelf te kijken. Als je dat niet wil, is dit traject misschien minder geschikt.

Klinkt flauw, maar als je tot hier hebt doorgelezen, durven wij wel te beweren dat onze aanpak bij je past. Zelfs als je een stukje hebt overgeslagen ;-). Maar als je nog ergens over twijfelt, mag je altijd een mailtje sturen met je vraag.

Absoluut! Één opvoeder met deze basishouding heeft al een heel krachtig effect. Natuurlijk is het nóg krachtiger wanneer jullie dit beiden eigen maken maar het is geen voorwaarde. Wanneer je partner niet geïnteresseerd is, probeer hem/haar daarin vooral te respecteren. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en het doel is natuurlijk een Happy Family :). Wanneer het effect via jou zichtbaar wordt, zal je partner dit (onbewust) ook opmerken en wordt hij/zij alsnog meegenomen op een manier die bij hem/haar past.

Persoonlijke begeleiding op maat, een stok achter de deur, liefdevolle confrontatie en ondersteuning via Whatsapp. Niet zomaar een samenwerking maar een mix tussen de buurvrouw (die ene waar je graag komt voor een goed glas wijn en een kaasplank) die je aanhoort in al je vragen en twijfels over de opvoeding en de psycholoog die je vervolgens vanuit kennis en ervaring de juiste richting geeft om deze met vertrouwen aan te gaan. Wanneer jij het even niet zitten, helpen wij je er doorheen.

happy family scheiding wit en donkergroen
Scroll naar boven